Events & feestjes

Als u iets te vieren heeft dan zorgen wij voor een feestje op úw maat. 

Kalender

Bekijk hier onze aankomende events

Een close-up van helium-ballonnen tijdens een feestje in Restaurant de Verandering in Mol

Events

Wij laten uw feestje of event knallen in ons sfeervolle restaurant. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een jubileum, een zakelijke bijeenkomst of een ander speciaal moment, ons toegewijde team staat voor u klaar om uw visie werkelijkheid te laten worden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Sommelier Karl Heurckmans schenkt wijn in aan tafel in Restaurant de Verandering
Een roze dessert met ijs en aardbeien geserveerd in een glas in Restaurant de Verandering
Een gedekte tafel met gouden lampen erboven in Restaurant de Verandering
Een dessert met chocoladesaus en ijs in Restaurant de Verandering

Privé dineren op maat

Wij begrijpen dat privacy en exclusiviteit soms gewenst zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om te genieten van uw maaltijd in een aparte ruimte, afgeschermd van de drukte van het restaurant. Of u nu een intiem diner wilt met uw dierbaren of een vergadering wilt houden met collega’s, onze afzonderlijke ruimte biedt de perfecte setting. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Donkergroene kaarsen met op de achtergrond een gedekte tafel in Restaurant de Verandering

Goedemorgen

Enkele zondagen per jaar kunt u ook ontbijten bij Restaurant De Verandering. Word wakker met de verleidelijke geur van versgebakken croissants en knapperig brood. We serveren een assortiment aan huisgemaakte lekkernijen. Verwen uw smaakpapillen met onze selectie van fijne kazen en charcuterie, perfect geaccentueerd met een glas sprankelende champagne of vers geperst sinaasappelsap. Proef de rijke aroma’s van onze zelfgebrande koffie en selecteer uit een scala aan theesoorten. 

Het is het type ontbijt dat mensen met een ochtendhumeur doet omslaan in frisse en vrolijke ochtendstralers. Contacteer ons voor het eerstvolgende ontbijt!

Een stapel pannenkoeken met fruit op een donkere achtergrond in Restaurant de Verandering in Mol
Een gezond vegetarisch ontbijt in Restaurant de Verandering in Mol
Acht croissants vers uit de oven in Restaurant de Verandering in Mol

Moederdag - Ontbijt in Restaurant de Verandering

Zondag 13 augustus - 09.30u tot 11.30u

Ruime keuze uit brood en broodjes en croissants.
Charcuterie, Kazen, spek, eieren, vers fruit, rijst pap met bruine suiker en yoghurt.
Ook nog enkele lekkere dingen uit de keuken van Katrien.
Koffie, thee, water en fruitsap in de prijs inbegrepen. 

€ 28 per persoon  

Schrijf u hier in.

Meat and Music de Luxe - Kaasboerin in Mol Postel

Vrijdag 22 september 2023

Beste klant, vriend of handelsconnectie,

Op vrijdag 22 september 2023 organiseren Karl en Katrien van Restaurant de Verandering en Kazart in MOL een ‘Spetterde feestavond’ in de Kaasboerin in MOL POSTEL.

Het event begint om 18.30u met een receptie met hapjes en een glaasje bubbels op kosten van Karl en Katrien tijdens de receptie een optreden van de Molse ‘RAPPELSISTERS.’ 

Vanaf 19.30u een Menu ‘de Smaak van Katrien’. Katrien zal een menu bereiden samen met 2 gastkoks, Bart Van Dyck en Eric Sterkx. 

Daarna mag je u verwachten aan een spetterde show ‘Pluimen int Gat’ met ‘de Jongens’ en ‘Les Folles de Gand’. Later op de avond is er ook nog een Special guest.

De prijs die u betaalt, 75 € per persoon omvat: de receptie, Menu ‘de Smaak van Katrien’ en de showavond. Dranken worden ter plaatse afgerekend.

BUSTICKET : U kan de bus nemen van Plein Achterbos (vertrek Achterbos) 18.00 u tot aan de kaasboerin en terug (vertrek in Postel 01.00 u) voor 15 € per persoon.

HOPELIJK TOT dan!

Schrijf u hier in.